Palvelut

Videotuotanto (MUSIIKKIVIDEO)


UUTUUS! Musiikkivideo täydentää auditiivisen kokemuksen ehyeksi ja valmiiksi kokonaisuudeksi. Musiikkivideoita ei ole syyttä käytetty vuosikymmenten ajan mainostamaan albumin sinkkua - Visuaalisuus ruokkii aivoja ja vangitsee kuulijan. Vproaudion väki on nyt valloittanut uuden osa-alueen ja ottanut videotuotannon haltuun. Meiltä saat mm. musiikkivideot, videon jälkituotannot.

 

Äänituotanto


Tarjoan tuotantopalveluita kaiken kokoisille bändeille. Olet sitten alan ammattilainen tai vasta harrastaja, joka haaveilee laadukkaasta levystä, toivotan sinut tervetulleeksi pajalleni!  Työ alkaa yleensä kappaleen sovituksesta, johon tuon ulkopuolisen näkemykseni kappaleen heikkouksista ja vahvuuksista. Työskentelemällä näin saamme kappaleistanne mahdollisimman vahvoja ja vältämme sokeutumisen kappaleen puutteille. Sovituksen jälkeen siirrymme kappaleen tuotantoon ja äänitykseen. Viimeisenä työvaiheena on itse miksaus ja loppusilaus, jonka jälkeen kappaleet ovat valmiita masterointia varten. Tehokkuus ja avoin ilmapiiri ovat arvoja, joita arvostan ja lupaan tuoda nämä jokaiseen produktioon.

Koska projektien laajuus ja haastavuus vaihtelee suuresti, pyydän olemaan minuun  suoraan yhteydessä niin sovitaan projektillesi sopiva hinta ja budjetti. Tule ilmaiselle tutustumiskäynnille jo tänään!

 

Miksaus


Täyden tuotannon lisäksi tarjoan myös miksauspalveluita. Jos yhtyeelläsi on valmis äänite, joka kaipaa ammattilaisen kosketus, on mahdollista tilata pelkkä kappaleiden miksaus. Kappaleet käsitellään monipuolisessa kuunteluympäristössä, uusimpien softien avulla (mm. Waves, Eiosis, Slate Digital) ja mikä tärkeintä, kokeneen korvaparin toimesta.

 

Masterointi


Masterointi on teoksen viimeinen työvaihe, jossa viimeistellään levyn yleissointi ja varmistetaan, että levysi soi kaupallisella tasolla. Masteroinnilla varmistetaan, että levy soi alusta loppuun mahdollisimman tasaisesti ja yhtenäisenä kokonaisuutena. Suosin itsekin omille projekteille ulkopuolista masteroijaa eli miksi et sinäkin ulkoistaisi pientä, mutta tärkeää työvaihetta?

 

Muuta: sävellys, promokuvat, äänisuunnittelu


Vaikka pääosaaminen löytyy muualta pystyn tarvittaessa auttamaan myös sävellyksen tai vaikka äänisuunnittelun kanssa.

Tyytyväisyystakuu
Tarjoan kaikille palveluilleni täyden 100% tyytyväisyystakuun!
Kalusto
Henkilökohtainen kalustoni on täysin käytettävissäsi. En veloita lisämaksua kalustoni käytöstä ja tämän avulla voimme säästää 50-100% normaaleista äänityskustannuksista.
Luotettavuus
Valitsemalla minut voit luottaa siihen, että haluamaasi palvelua. Yhteiset tavoitteet sovitaan aina asiakkaan kanssa ennen projektin alkua.
Palvelu
Minut tavoittaa aina sähköpostitse tai puhelimitse. Erinomainen asiakaspalvelu on tärkeä osa vproaudion toimintaa.
Hinta
En ehkä ole halvin, mutta olen varmasti edullinen.
Ammattitaito
Kokemukseni ansiosta pystyn tarjoamaan sinulle laadukkaan lopputuloksen nopeasti ja edullisesti.

Kiinnostuitko? PYYDÄ TARJOUS

 

heikki@vproaudio.com
puh. 050 358 2969