PODCAST

Olet saanut juuri saanut äänitettyä tajunnan räjäyttävää sisältöä, mutta nyt mietit mitä seuraavaksi: mikä tämä EQ on, tai miten kompressoria säädetään.. Miten siivoan raidat tehokkaasti kun olisi muutakin tehtävää!? Suoraan ammattilaiselta tilattuna, saat varmasti laadukkaan lopputuloksen huomattavasti nopeammin ja alan standardeja noudattaen. Älä pilaa hyvää sisältöä huolimattomalla jälkityöllä. 

MIKSAUKSET

Oli kyse sitten Youtubeen, Facebookkiin tai muuhun SoMeen menevästä sisällöstä, vaatii ääni yleensä asianmukaisen prosessoinnin sekä miksauksen. Erotu kilpailijoista, luo uusia faneja, tuota laadukasta sisältöä joka muistetaan vuosienkin jälkeen.

PUHEEN ÄÄNITYKSET

Tarvitsetko dubbauksia mainosvideoihin, radioon tai sosiaaliseen mediaan? Asianmukaisessa studiossa laadukkaan signaaliketjun läpi äänitettynä lopputulos miellyttää korvia ja ei vie huomiota epäolennaisiin asioihin. 

MUITA ESIMERKKEJÄ

✔ Äänikirjojen sekä podcastien äänitykset
✔ Seminaarien sekä puheiden taltioinnit
✔ ADR - Dialogin jälkiäänitys sekä editointi

ÄÄNI ON YLEENSÄ SE ALIARVOSTETUIN, MUTTA TÄRKEIN ELEMENTTI

Ammattimaisen kuuloinen ääni ei vie potentiaalisen asiakkaan huomiota muualle, mutta huonosti toteutettuna, jää varsinainen sisältö kokonaan kuulematta. Ääntä voisi pitää näkymättömänä paheena, jota harvoin edes tiedostaa miten tärkeässä osassa se on. Oli sitten kyse podcasteista, äänikirjoista, haastatteluista tai sosiaalisen median videoista, on äänenlaatu vähintäänkin yhtä tärkeässä osassa kuin video itse. Kysy tarjous jo tänään ja luo kohderyhmällesi laadukasta sisältöä, jonka he ansaitsevat.